Додатоци за садопери

Даска за Тетрагон / Истрос / Луме

1.870,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Состав

Стакло

Димензија

20 х 43.5 cm

Additional information

Состав

Димензија