• 030025501_C
 • 030025501
 • MS4-1238-00

1 / 4

Zoom In

 • 030025501_C
 • 030025501
 • MS4-1238-00

Грејни ПлочиЕлектрични Апарати

ГРЕЈНА ПЛОЧА 58ХЛ 4004

19.300,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 
 • Грејни зони:
 • 145mm - 1200W
 • 180/275mm -  1500/2400W
 • 180mm - 1800W
 • - 9 функции
 • - Контроли на допир
 • - Сигурносно заклучување
 • - Сигнализација на преостаната топлина
 • - Тајмер
 • - Уред за заштита од протекување
 • - Брзо загревање
read more

Brand:
Pyramis
Димензија

580/510 mm

Additional information

Димензија