• 030026701_C
 • 030026701
 • 030026701 CERAMIC HOB 29HL 239 TOUCH FRAMELESS_P

1 / 4

Zoom In

 • 030026701_C
 • 030026701
 • 030026701 CERAMIC HOB 29HL 239 TOUCH FRAMELESS_P

Грејни ПлочиЕлектрични Апарати

ГРЕЈНА ПЛОЧА 29ХЛ 246

11.000,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 
 • - Грејни Зони:
 • 145mm /  1200W
 • 180mm / 1800W
 • - 9 Функции
 • - Контроли на допир
 • - Сигурнусно заклучување
 • - Сигнализација на преостаната топлина
 • - Уред за заштита од протекување
read more

Brand:
Pyramis
Димензија

290/520 mm

Additional information

Димензија