Држач за кревет „Среден“ Ж

24,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 

Шифра: 1226102 Категории: , Бренд: