Фурниран МедијапанМедијапан

Европски даб

17.220,0 ден29.500,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

17mm, 26mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5

Additional information

Дебелина

,

Димензија

Кант Трака