• csm_UM_926d42a1d8

1 / 2

Zoom In

  • csm_UM_926d42a1d8

Уни ДекориОплеменета Иверка

Црна мат натурал 2190 MN

5.950,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/1

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака