• csm_AT_6d77846483
  • csm_K4949_AT_Raumaufnahme_9bf98f6b0c

1 / 3

Zoom In

  • csm_AT_6d77846483
  • csm_K4949_AT_Raumaufnahme_9bf98f6b0c

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Смрека Експресив К4949 AT

4.750,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,