• 20-
  • 20+

1 / 3

Zoom In

  • 20-
  • 20+

ЧеликСадопери

CELESTE RH

15,900.00 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

830/830 mm

Димензија на корито

330/330/215mm, 340/390/210mm

Минимален Кабинет

80 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав