Додатоци за садопери

Цедилка Zeus / krypto инокс

16.800,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Димензија

20 x 37 cm

Состав

Нерѓосувачки челик

Additional information

Димензија

Состав