• makar2

1 / 2

Zoom In

  • makar2

Оков за поврзувањеОков

Чаура „Макаронче“

0,8 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Димензии

A=Ф3mm B=11,5mm C=Ф5,5

Боја

Бела

Additional information

Димензии

Боја