• exp. br m6x11.5 2

1 / 2

Zoom In

  • exp. br m6x11.5 2

Оков за поврзувањеОков

Чаура експанзиона бронза М6х11,5

6,4 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Димензии

A=M6 B=11,5mm C=8mm

Боја

Бела

Additional information

Димензии

Боја