• csm_DP_2c59303393
  • csm_44375_DP_Raumaufnahme_0557f5dcc5
  • csm_44375_Koje30_AV2030_Weiss_AV1070_Perlgrau_038965e2da
  • csm_44375_Koje30_AV2030_Weiss_AV1070_Perlgrau_Hochschraenke_e9943a4d60

1 / 5

Zoom In

  • csm_DP_2c59303393
  • csm_44375_DP_Raumaufnahme_0557f5dcc5
  • csm_44375_Koje30_AV2030_Weiss_AV1070_Perlgrau_038965e2da
  • csm_44375_Koje30_AV2030_Weiss_AV1070_Perlgrau_Hochschraenke_e9943a4d60

Арт ДекориОплеменета Иверка

Бетон Оксид 44375 DP

5.750,0 ден6.400,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, ,