РачкиОков

Belluno

365,0 ден620,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

метал

Завршна обработка

инокс, хром мат, хром сјај

Димензии

160/192 mm хром, 224/256 mm хром, 96 mm хром, 160/192 mm, 224/256 mm, 96 mm

Additional information

Материјал

Завршна обработка

, ,

Димензии

, , , , ,