• csm_K4895_DP_Raumaufnahme_d90b99f40c
  • csm_DP_2c59303393

1 / 3

Zoom In

  • csm_K4895_DP_Raumaufnahme_d90b99f40c
  • csm_DP_2c59303393

Арт ДекориОплеменета Иверка

Атлански камен К4895 DP

6.400,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,