• vo-fjoka
  • org

1 / 3

Zoom In

  • vo-fjoka
  • org

Организери за фиокиКујнски додатоци

Организер 500

270.00 ден

Brand:
Unionplast
Боја

Антрацит, Сива

Состав

Пластика

Димензија

503/498 mm

НОВО

Additional information

Боја

,

Состав

Димензија