• 313_DW

1 / 2

Zoom In

  • 313_DW

РачкиОков

Срце мало 313 32

80,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Poliplast
Материјал

гума, пластика, метал

Боја

Виолетова, Магента

Димензии

32 mm

НОВО

Additional information

Материјал

, ,

Боја

,

Димензии