• 382
  • 381
  • turtle1
  • turtle3
  • turtle2

1 / 6

Zoom In

  • 382
  • 381
  • turtle1
  • turtle3
  • turtle2

ГалантеријаОков за поврзувањеОков

Спојка за маса „Желка“

160,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Материјал

пластика

Additional information

Материјал