РачкиОков

Seveso профил

1.560,0 ден1.960,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

метал

Димензии

2400/16 mm, 2400/19 mm

Завршна обработка

алуминиум

Additional information

Материјал

Димензии

,

Завршна обработка