• 70983
 • 72919
 • 9193573

1 / 4

Zoom In

 • 70983
 • 72919
 • 9193573

Системи за Лизгачки ВратиОков

Сет Wing Line 77 за 2 врати

10,590.00 ден

  Сетот вклучува:
 • сет тркала за 2 врати
 • пригушници за меко затворање
 • пригушување при затворање
 • горна шина 2 м
 • долна шина 2 м

Карактеристики:
 • горно водење
 • за дрвени врати
 • максимална тежина по врата 35кг
 • максимална висина на врата 2.3 м
 • ширина на врата 0.5-1.25 м
 • дебелина на врата 16-19 мм
read more