• 253PRO-cestello-cucina-2 (1)

1 / 2

Zoom In

  • 253PRO-cestello-cucina-2 (1)

ВагонеткиКујнски додатоци

Сет Висока Вагонетка Pro Line K30/K40 орион

32.050,0 ден34.090,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
SIGE
Материјал

метал

Боја

орион

Ширина

300 mm, 400 mm

Длабочина

500 mm

Димензија

1880/2180 mm

Капацитет на складирање

120 kg

НОВО

Additional information

Материјал

Боја

Ширина

,

Длабочина

Димензија

Капацитет на складирање