• csm_AT_6d77846483
  • csm_35990_AT_Raumaufnahme_37a7d8e387

1 / 3

Zoom In

  • csm_AT_6d77846483
  • csm_35990_AT_Raumaufnahme_37a7d8e387

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Лаваре 37744 AT

5.250,0 ден6.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5, 22/2, 28/0.5, 28/2, 44/2

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , , ,