Додатоци за садопери

Корпа за Алазиа / Алеа

1.980,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Димензија

28.5 х 32.5 х 19 cm

Состав

Нерѓосувачки челик

Additional information