• csm_AT_6d77846483

1 / 2

Zoom In

  • csm_AT_6d77846483

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Кодиак бор 34308 AT

2.350,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

8mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/1

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака