РачкиОков

DSK1022

260,0 ден610,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Megatehna
Материјал

метал

Боја

Антички бакар, Античко злато, Антрацит

Димензии

224 mm, 320 mm, 512 mm, 160 mm

НОВО

Additional information