• csm_K4895_DP_K5574_IR_Raumaufnahme_f0c5707410
  • csm_Stuktur_IR_Evoke_24bb55a885

1 / 3

Zoom In

  • csm_K4895_DP_K5574_IR_Raumaufnahme_f0c5707410
  • csm_Stuktur_IR_Evoke_24bb55a885

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Даб Евоук Сансет К5574 IR

7.350,0 ден8.980,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , ,