• csm_K2414_25727_4f44ca76b2
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)

1 / 3

Zoom In

  • csm_K2414_25727_4f44ca76b2
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Даб Цермат Виспа 2414 AN

5.750,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

Дебелина

19mm

view all details

НОВО

Additional information

Димензија

Кант Трака

,

Дебелина