• dvozavojna m620
  • dvozavojna m620 3

1 / 3

Zoom In

  • dvozavojna m620
  • dvozavojna m620 3

Оков за поврзувањеОков

Чаура двозавојна М-620 М6х20

6,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Димензии

S=6mm d=M6 diam=10mm dk=12mm l=20mm

Additional information