• csm_Struktur_GT_c00525a4ff
  • 25727_GT_Detail_02

1 / 3

Zoom In

  • csm_Struktur_GT_c00525a4ff
  • 25727_GT_Detail_02

Арт ДекориОплеменета Иверка

Текстил Акаи 25727 GT

5.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

,