• FS02

1 / 2

Zoom In

  • FS02

Уни Декори

Бела софт Y121 FS02

3.650,0 ден6.090,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Falco
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 23/2, 28/0.8, 43/0.8, 28/2, 54/2

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , , , , ,