• csm_DP_2c59303393
  • 27049

1 / 3

Zoom In

  • csm_DP_2c59303393
  • 27049

Уни ДекориОплеменета Иверка

Кашмир 27049 DP

5.550,0 ден5.850,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

8mm, 18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 44/1

Additional information

Дебелина

,

Димензија

Кант Трака

, ,