• AGT3029-ss

1 / 2

Zoom In

  • AGT3029-ss

Медијапан МатМедијапан

Пацифик Супрамат (3029)

5.650,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Димензии

2800 х 1220 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

22/1

НОВО

Additional information

Димензии

Дебелина

Кант Трака