• picto_SO_mittel (1)

1 / 2

Zoom In

  • picto_SO_mittel (1)

Шарки и додатоци

SlideOn полуколено шарка

34,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

11.2mm

Агол на отварање

95°

Дебелина на вратата

14 – 24mm

Функција на меко затворање

нема

Additional information

Дијаметар на чашка

Длабочина на чашка

Агол на отварање

Дебелина на вратата

Функција на меко затворање