Шарки и додатоци

Sensys Оbsidian black подлошка со типла D-1.5

35,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Растојание на дупки

32mm

Материјал

челик

Монтажа со дупчење, шрафење за дупки

Ø5х12mm

Additional information

Растојание на дупки

32mm

Материјал

Монтажа со дупчење, шрафење за дупки

Ø5х12mm