Шарки и додатоци

Intermat Push to Open полуколено шарка

130,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

11.7mm

Агол на отварање

110°

Материјал

челик

Инсталација

монтажа со клик

Карактеристики

Без пружина, Функција на отворање со допир

Additional information

Дијаметар на чашка

Длабочина на чашка

Агол на отварање

Материјал

Инсталација

Карактеристики

,