Шарки и додатоци

Sensys подлошка за шарка со типла D-1.5

29,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Растојание на дупки

32mm

Материјал

челик

Монтажа

со дупчење, шрафење, за дупки Ø5 х 12mm

Additional information

Растојание на дупки

32mm

Материјал

Монтажа

со дупчење, шрафење, за дупки Ø5 х 12mm