Шарки и додатоци

Sensys подлошка за шарка со шрафење D-3

28.00 ден

Brand:
Hettich
Растојание на дупки

32mm

Материјал

челик

Монтажа

со шрафење

Additional information

Растојание на дупки

32mm

Материјал

Монтажа

со шрафење