Шарки и додатоци

SlideOn подлошка за шарка со еуро шраф

18,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Растојание на дупки

32mm

Материјал

челик

Монтажа

со шрафење

Длабочина

1.5 mm

Additional information

Растојание на дупки

Материјал

Монтажа

Длабочина