• Home
  • Оков
  • Sensys права шарка за тенки врати
  • BB_S_H_52_duenn
  • 300201_Anschlagart_B12_5 (1)

1 / 3

Zoom In

  • BB_S_H_52_duenn
  • 300201_Anschlagart_B12_5 (1)

Шарки и додатоциОков

Sensys права шарка за тенки врати

315.00 ден

Brand:
Hettich
Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

7.8mm

Агол на отварање

110°

Материјал

челик

Функција на меко затворање

нема

Инсталација

монтажа со клик

view all details

Additional information

Дијаметар на чашка

Длабочина на чашка

Агол на отварање

Материјал

Функција на меко затворање

Инсталација

Карактеристики

,