Шарки и додатоци

Sensys подлошка за шарка со шрафење D-5

42,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Растојание на дупки

32mm

Материјал

челик

Монтажа

со шрафење

Additional information

Растојание на дупки

32mm

Материјал

Монтажа

со шрафење