Шарки и додатоци

Шарка за вграден фрижидер со подлошка

365,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

12.8mm

Агол на отварање

95°

Дебелина на вратата

16 – 24mm

Материјал

челик

Инсталација

монтажа со вметнување и шрафење

Additional information

Дијаметар на чашка

Длабочина на чашка

Агол на отварање

Дебелина на вратата

Материјал

Инсталација