Медијапан Мат - АкрилМедијапан

Шампањ P351 7045

13.350,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Димензија

2800/1300 mm

Дебелина

18.3mm

Кант Трака

22/1

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака