• i7aTqQ6QoF1632140724403-mobile3X

1 / 2

Zoom In

  • i7aTqQ6QoF1632140724403-mobile3X

Профили за стаклоМедијапан

Профил за стакло 4mm (MP-1052)

720,0 ден

Профилот е наменет за стакло со 4 mm дебелина.


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
AGT
Дебелина

22mm

Димензија

2800/47 mm

Боја

Бела мат 734, Сива бура (антрацит) 726, Црна мат 723

НОВО

Additional information