• SIGE GOCCIA A GOCCIA cen 2023 2

1 / 2

Zoom In

  • SIGE GOCCIA A GOCCIA cen 2023 2

Кујнски додатоци

Оцедувач К60/К80 052А Инокс

2.480,0 ден3.150,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
SIGE
Материјал

метал

Боја

Хром

Длабочина

28 cm

Димензија

600 mm, 800 mm

НОВО

Additional information

Материјал

Боја

Длабочина

Димензија

,