• csm_NM_kamerun kafena (1)
  • csm_25722_NM_25719_NM_Raumaufnahme_cb36c0a7b3

1 / 3

Zoom In

  • csm_NM_kamerun kafena (1)
  • csm_25722_NM_25719_NM_Raumaufnahme_cb36c0a7b3

Уни ДекориОплеменета Иверка

Мана Сина 25719 NM

5.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

23/0.8

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака