• Home
  • Оков
  • Лизгачи со делумно извлекување Quadro 25 EB23
  • hettich-drawer-slides-h9140413-64_1000-550×550
  • 7892_Hettich_Bild6_Hotel_v02_440

1 / 3

Zoom In

  • hettich-drawer-slides-h9140413-64_1000-550×550
  • 7892_Hettich_Bild6_Hotel_v02_440

Лизгачи и Системи за ФиокиОков

Лизгачи со делумно извлекување Quadro 25 EB23

562.00 ден640.00 ден

Сет лизгачи за фиоки со дрвен корпус со функција за меко затворање и делумно извлекување на фиоката. read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

галванизиран челик

Капацитет на складирање

25 kg

Монтажа

страници и база на корпусот

Инсталација

можност за приспособување на висината без потреба од алат, со пинови, спојки

Дебелина на кабинетот

16-19 mm

view all details

Additional information