Оков за поврзување

Капаче за ексцентар

1,3 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Боја

Бор, Кафена, Црна, Бела

Additional information