Шарки и додатоци

Intermat подлошка за шарка за еуро шраф D-1,5

20.00 ден

Brand:
Hettich
Растојание на дупки

32mm

Материјал

челик

Монтажа

со шрафење

Additional information

Растојание на дупки

Материјал

Монтажа