• csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)

1 / 2

Zoom In

  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Амазонски темен даб 37713 AN

5.650,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8, 28/0.5, 28/2

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , , ,