• 16+
  • 16-

1 / 3

Zoom In

  • 16+
  • 16-

Нерѓосувачки челикСадопери

AMALTIA PLUS (100×50) 1B 1D

8.160,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

1000/500 mm

Димензија на корито

500/400/210mm

Минимален Кабинет

60 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка