• csm_SU_6f2a2f1fea
  • 16825_R00835_37769 iverka

1 / 3

Zoom In

  • csm_SU_6f2a2f1fea
  • 16825_R00835_37769 iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Планински јасен 37769

3.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

8mm, 25mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/2, 54/2

OUTLET

Additional information

Дебелина

,

Димензија

Кант Трака

,